Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Δεν έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ



Οι οικονομικές οφειλές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους παίκτες, κράτησαν τους "ασπρόμαυρους" εκτός προπόνησης την Παρασκευή (25/2). Οι ποδοσφαιριστές του "Δικέφαλου" συγκεντρώθηκαν κανονικά στη Σουρωτή την προγραμματισμένη ώρα το μεσημέρι, συζήτησαν και αποφάσισαν να απέχουν εξαιτίας των οφειλομένων προς αυτούς.


Στη συζήτηση συμμετείχε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος αντιλαμβανόμενος το κλίμα δυσφορίας που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια εξαιτίας του γεγονότος ότι η ΠΑΕ δεν κατέθεσε οφειλόμενα στις 20 Φεβρουαρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο, προσπάθησε να πείσει τους παίκτες ότι χρήματα θα κατατεθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν πείστηκαν από την τοποθέτηση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή. Τους λόγους, μάλιστα, αποφάσισαν να τους εκθέσουν σε γραπτή ανακοίνωση.


Αυτή αναφέρει:

"Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Π.A.Ο.Κ. μετά από μεταξύ μας συζήτηση αποφασίσαμε να μην προπονηθούμε σήμερα (25/2) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις αρκετών μηνών στις πληρωμές δόσεων συμβολαίων, πριμ (περσινών του Ιουνίου) και διάφορων άλλων παροχών (από Σεπτέμβριο έως σήμερα).
Επίσης, μ' αυτόν τον τρόπο συμπαραστεκόμαστε στους συμπαίκτες μας εκείνους, κυρίως στους νέους ποδοσφαιριστές, που αντιμετωπίζουν σημαντικό οικονομικό πρόβλημα, λόγω των καθυστερήσεων αυτών. Από αύριο (26/2) θα συμμετέχουμε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας".


olapaok.gr

1 σχόλιο:

  1. Μία παροιμία αναφέρει ότι... "Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες", η οποία ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της αποχής των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι παραμονές του αγώνα των κυανόλευκων με τον Αστέρα Τρίπολης, υπήρχαν δημοσιεύματα που προεξοφλούσαν ότι από Δευτέρα... "στη Μίκρα κατεβάζουν ρολά", προαναγγέλλοντας απεργία των παικτών του Ηρακλή.
    Άντε γιατί πολλά μας τα 'πατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog