Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Με ανοιχτά μυαλά


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει κάτι να κρύψει από τον Παναθηναϊκό... Στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη άνοιξε και πάλι τα χαρτιά του και φαίνεται πως δεν ετοιμάζει εκπλήξεις για το ντέρμπι του Σαββάτου.

Εκτός σοβαρού απροόπτου, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει τη νίκη που θα τον φέρει αγκαλιά με το πρωτάθλημα με σχήμα 4-2-3-1 και τους Πάρντο, Τοροσίδη, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζεμπούρ. 


 

Μοναδική έκπληξη στην πρωινή προπόνηση ήταν η παρουσία του ΕΣΚΑΝ, που υπέβαλε σε έλεγχο ντόπινγκ επτά παίκτες του Ολυμπιακού (με ορισμό οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης και Κέβιν Μιραλάς και με κλήρωση οι Γιάννης Μανιάτης, Όλοφ Μέλμπεργκ, Φρανσουά Μοντέστο και Μάρκο Πάντελιτς). Ανάλογο κλιμάκιο πέρασε το πρωί της Πέμπτης και από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας υποβάλλοντας σε αντίστοιχο έλεγχο ισάριθμους παίκτες του Παναθηναϊκού.


Αναμένεται… Μαρινάκης


Επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται στην αυριανή προπόνηση του Ολυμπιακού (19:30), με την οποία και ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το ντέρμπι. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλει να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του πριν τη μεγάλη μάχη. Αν θα αρκεστεί στα λόγια ή θα τάξει και κάποιο πριμ, στα πρότυπα του προκατόχου του, Σωκράτη Κόκκαλη, είναι κάτι που θα διαπιστωθεί προσεχώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog