Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Έκλεισε και τυπικά το θέμα με ΟΠΑΠ

 


Υπογράφηκε και από την πλευρά του Οργανισμού Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου η συμφωνία χορηγίας προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι προβλέπει, πόσα είναι τα έσοδα που αναμένει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

 
Ευχάριστη εξέλιξη προέκυψε για το ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες του 2010. Κι αυτό, γιατί ο ΟΠΑΠ απέστειλε υπογεγραμμένη τη σύμβαση, με την οποία επισημοποιείται οριστικά η τριετούς διάρκειας συμφωνία για διαφήμιση του Οργανισμού στο εμπρός μέρος της φανέλας του "Δικεφάλου" ("Πάμε Στοίχημα").

Όπως είχε ενημερώσει το olaPAOK.gr, πριν από τα Χριστούγεννα οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είχαν στείλει υπογεγραμμένη την σύμβαση και ήταν στην αναμονή έως ότου την παραλάβουν εκ νέου υπογεγραμμένη και από την άλλη πλευρά. Μετά την υπογραφή, λοιπόν, το θέμα έκλεισε και τυπικά, ενώ ήδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πάρει την πρώτη δόση από τη συμφωνία για τον πρώτο χρόνο της χορηγίας. Αυτό σημαίνει και πρακτικά ότι η χορηγία έχει αρχίσει ουσιαστικά να τρέχει.


Ποια είναι τα ποσά

Η συμφωνία που υπογράφηκε είναι τριετούς διάρκειας και προβλέπει:
* Αντίτιμο 1,1 εκατομμύρια ευρώ για τον πρώτο χρόνο.
* Αντίτιμο 1,3 εκατομμύρια ευρώ για τον δεύτερο χρόνο.
* Αντίτιμο 1,5 εκατομμύρια ευρώ για τον τρίτο χρόνο.

Τα παραπάνω ποσά είναι τα μίνιμουμ της συμφωνίας. Σε αυτά προστίθενται διάφορα πριμ. Για παράδειγμα, την τρέχουσα σεζόν, που ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει ήδη στους "32" του Europa League, έχει εξασφαλίσει ήδη ένα επιπλέον ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ.


Αντιστοίχως προβλέπονται πριμ για κατάκτηση Κυπέλλου και διακρίσεις στο πρωτάθλημα (κατάκτηση τίτλου ή μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη). Με δυο λόγια, οι "ασπρόμαυροι" έχουν διάφορους τρόπους να εξασφαλίσουν έξτρα εισοδήματα από τη συμφωνία με την ΟΠΑΠ ΑΕ, πέραν των αρχικών συμφωνηθέντων για τη διαφήμιση στη φανέλα και να εισπράξουν τελικά ποσό πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.


Αξίζει να σημειωθεί, βεβαίως, ότι έως ότου κλείσει και τυπικά το θέμα, πέρασαν 15 αγώνες Πρωταθλήματος, 2 Κυπέλλου και 6 για το Europa League!




 olaPAOK.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog