Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τέλος εποχής για Κόκκαλη

Τέλος εποχής για Κόκκαλη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήμερα αναλαμβάνει την θέση του προέδρου του Ολυμπιακού, καθώς ο Σωκράτης Κόκκαλης του παραδίδει τη θέση του μετά από 16 χρόνια ολοκληρώνοντας  το τέλος εποχής.


Μετά από 16 χρόνια ο Σωκράτης Κόκκαλης παραδίδει τη σκυτάλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη σήμερα. Ο Σωκράτης Κόκκαλης μέσα στα 16 αυτά χρόνια καθιέρωσε τον Ολυμπιακό σαν την κυρίαρχη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο η θητεία του δεν ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος, ανέφελη, με τους αντιπάλους κυρίως, αλλά και τους οικείους στο τέλος να του προσάπτουν πολλά. Ένα από αυτά ήταν και η αποτυχία του να στείλει τον Ολυμπιακό σε άλλο, ευρωπαϊκό, επίπεδο σαν αυτό των αντιπάλων του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρόλα αυτά οι τίτλοι σε εγχώριο επίπεδο τον κατατάσσουν σαν έναν από τους πιο επιτυχημένους προέδρους του Ολυμπιακού και πλέον ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει το δύσκολο έργο της συνέχισης της επιτυχίας του Ολυμπιακού και στα χρόνια της προεδρίας του.


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog