Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Λέτο: "Χοντροκομμένα ψεύδη. Θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα"



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού:  




Σεμπάστιαν σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα ο λόγος που δεν αγωνίζεσαι είναι ότι έχεις έρθει σε ρήξη με τον προπονητή και τον διευθυντή ποδοσφαίρου; Ισχύει κάτι τέτοιο;

"Αστειεύεστε; Πώς είναι δυνατόν να ισχυρίζεται κανείς κάτι τέτοιο; Όχι μόνο είναι ψέμα, αλλά είναι τόσο χοντροκομμένο που προφανώς είναι και ύποπτο.


Τι εννοείς;

"Εννοώ πως όλοι ξέρουν για τον τραυματισμό μου. Συνεπώς, το να γράφεται κάτι τέτοιο προφανώς εξυπηρετεί άλλους σκοπούς... Όποιος το κάνει αυτό θέλει να κάνει κακό στην ομάδα. Ενδεχομένως ενόχλησε πολλούς το γεγονός ότι νικήσαμε τον Ολυμπιακό και είμαστε μια ανάσα από την κορυφή".



Η αλήθεια είναι όμως πως έχεις μείνει καιρό εκτός δράσης...
"Ναι, και τρελαίνομαι που εξαιτίας αυτού του τραυματισμού δεν μπορώ να βοηθήσω και εγώ την ομάδα. Δουλεύουμε όμως πολύ πάνω στην αποθεραπεία μου και πιστεύω πως δεν αργεί η στιγμή που θα μπορώ και πάλι να μπω στο γήπεδο και να αγωνιστώ. Είμαι καλύτερα και ανυπομονώ να έρθει η ώρα να παίξω και πάλι συμβάλλοντας στην προσπάθεια που κάνει όλη η ομάδα".


* Η αποθεραπεία του Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 3 Οκτωβρίου στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και αναμένεται σύντομα να επανέλθει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων προκειμένου να τεθεί στη συνέχεια στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.



www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog