Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Παράταση για το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ




Παράταση έως την Τετάρτη φαίνεται ότι παίρνει το θέμα του νέου προπονητή της ΑΕΚ, καθώς όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ, το αργότερο σε ένα 24ωρο θα έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις. 




Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται, μαζί με τον Αρναν Γκρέταρσον, στο εξωτερικό και οι επαφές και συζητήσεις με τον υποψήφιο προπονητή θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη. Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ βρίσκεται στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι για την περίπτωση του Πολ Λε Γκεν.




Ο 46χρονος προπονητής είναι το τρίτο πρόσωπο που σας λέγαμε από την Κυριακή και ο άνθρωπος που τούτη τη στιγμή έχει πέσει πάνω του η ΑΕΚ για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας. 
Το συγκεκριμένο ραντεβού θεωρείται κρίσιμο (Τετάρτη πρωί), αφού σε αυτό θα μάθουμε αν υπάρχει σημείο επαφής των δύο πλευρών και αν ο Αδαμίδης θα γυρίσει από το Παρίσι (το απόγευμα της ίδιας μέρας) με κάτι χειροπιαστό.
Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Γάλλος ζητάειο Λε Γκεν ζητά λιγότερα χρήματα , δηλαδή, συνολικά 900.000 ευρώ μαζί με αυτά των συνεργατών του.Από την πλευρά του, ο Σταύρος Αδαμίδης προσπαθεί να δελεάσει τον Λε Γκεν με διάφορα μπόνους όπως αυτό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.





Τώρα για τον Χιμένεθ



Ζητά γύρω στα 800.000 (καθαρά)και 250.000 για τους τρεις συνεργάτες του. Βέβαια, ο Χιμένεθ άλλαξε τις απαιτήσεις του και πλέον μείωσε τις απαιτήσεις του κατά 50.000 αλλά και έναν από τους συνεργάτες του.Συνολικά με τα χρήματα των συνεργατών του ο Χιμένεθ ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ από το 1.1 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε. Από την πλευρά της η προσφορά της ΑΕΚ βρίσκεται στις 950.000 ευρώ.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog