Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Σάντος: "Αφιερωμένη στον Τζιόλη"




Ο Φερνάντο Σάντος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις δύο σερί νίκες με Λετονία και Ισραήλ και εκθείασε την απόδοση και τον ποδοσφαιρικό χαρακτήρα του Γιάννη Φετφατζίδη.   




"Ο στόχος μας ήταν οι 6 βαθμοί κόντρα σε Λετονία και Ισραήλ. Το καταφέραμε και τώρα έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας για το επόμενο παιχνίδι", τόνισε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του ματς και συμπλήρωσε: "Οπως έχω πει, ο Φετφατζίδης είναι ένας παίκτης που έχει ωριμότητα και προσωπικότητα. Ημουν σίγουρος ότι αυτά θα τα βγάλει στον αγωνιστικό χώρο. Του έχω εμπιστοσύνη. Έκανε πολύ καλά πράγματα και μακάρι να συνεχίσει έτσι".

Αναφερόμενος συνολικά στην απόδοση της Εθνικής Ελλάδας εναντίον της αντίστοιχης του Ισραήλ, ο Σάντος δήλωσε:
"Ηταν πιο δύσκολο παιχνίδι από αυτό με τη Λετονία. Αν εξαιρέσουμε την αρχή που δεν μπήκαμε καλά, στη συνέχεια ισορροπήσαμε και εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Πετύχαμε ένα γκολ, κινηθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και χάσαμε ευκαιρία για ένα δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα και οπισθοχωρήσαμε. Το Ισραήλ μας δημιούργησε ρήγματα και σε μια στιγμή αδράνειας σκόραρε. Αντιδράσαμε, όμως, καλά και πετύχαμε γρήγορα το δεύτερο τέρμα. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν δύσκολο για εμάς γιατί οι Ισραηλινοί ανέβηκαν και πίεσαν, ενώ χάσαμε κι εμείς κάποιες ευκαιρίες".






"Αφιερωμένη στον Τζιόλη"


Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Φερνάντο Σάντος είπε μεταξύ πολλών άλλων: "Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Τζιόλη, ο οποίος βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου, αυτή η νίκη είναι γι αυτόν και ελπίζουμε αναρρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, η ομάδα τον περιμένει".








Πηγή: www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog