Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Βιτόλο: "Το 70% είναι ΠΑΟΚτσήδες




Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε χθες(7/10) στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "laopinion.es" και τοποθετήθηκε για αρκετά ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ, αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.  


Ο ποδοσφαιριστής από την Τενερίφη δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ισπανία ακόμη και την επόμενη σεζόν" γράφει το ισπανικό δημοσείευμα, για να σχολιάσει ο Βιτόλο: "Ποιος ξέρει; Το σίγουρο είναι ότι μια μέρα θα επιστρέψω…".

Στην συνέχεια, ερωτηθείς για τις συνθήκες εργασίας στην Ελλάδα τόνισε: "Οι μισθοί είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με την Ισπανία. Οι κυριότερες διαφορές βρίσκονται στην υποδομή".

Οσον αφορά τους στόχος του ΠΑΟΚ για την φετινή περίοδο ανέφερε: "Έχω την τύχη να είμαι στην μεγαλύτερη ομάδας της πόλης, στον ΠΑΟΚ που έχει το 70% των οπαδών. Συμμετέχουμε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο γκρουπ που βρισκόμαστε κατέχουμε την πρώτη θέση. Στην Ελλάδα θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο, εκεί όμως ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα αφού δεν μετέχει σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog