Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ο Ηρακλής καταδικάζει την επίθεση σε Μπορμπόκη





Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση στον Βασίλη Μπορμπόκη, στην οποία καταδικάζει τα επεισόδια εις βάρος του σκάουτερ της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά καταλογίζει ευθύνες τόσο στους "κιτρινόμαυρους", όσο στον ίδιο επειδή δεν ενημέρωσαν για την παρουσία του στο γήπεδο.




Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

"Όσον αφορά στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε κατά το χθεσινοβραδινό φιλικό προς τιμήν του Νίκου Κασάπη, στο Καυτανζόγλειο και είχε να κάνει με τον απεσταλμένο scouter της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Βασίλη Μπορμπόκη και το οποίο, εκ προοιμίου καταδικάζει σαφέστατα ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ, θα πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής σαφή και απόλυτα:



1) Δεν υπέπεσε το παραμικρό στην αντίληψη οποιουδήποτε μέλους της Διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, στελέχους της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, ή κάποιου στελέχους ασφαλείας.


2)Δεν υπέπεσε στην αντίληψη κάποιου υπευθύνου το παραμικρό, ακριβώς διότι ο κ. Μπορμπόκης και η ΠΑΕ, την οποία εκπροσωπούσε με την παρουσία του στην αναμέτρηση, δεν επέλεξαν την απαιτούμενη και γνωστή, όσο και συνήθη, για όλες τις ομάδες της Super League (και όχι μόνο) διαδικασία, η οποία προβλέπει την αποστολή επίσημου εγγράφου στη γηπεδούχο ΠΑΕ, με το οποίο θα ενημερώνεται να διαπιστεύσει τον απεσταλμένο scouter και, βεβαίως, να αναλάβει τις ευθύνες φιλοξενίας του. Αντ' αυτού επελέγη από τον κ. Μπορμπόκη και προφανώς από την ομάδα του, η έλευση εν κρυπτώ, αναλαμβάνοντας, παράλληλα και την ευθύνη αυτής της επιλογής.


3) Στον ίδιο αγώνα βρέθηκε ο scouter του Ατρομήτου (προσεχούς αντιπάλου του ΗΡΑΚΛΗ), κ. Miodrag Medan, συνοδευόμενος από συνεργάτη του, οι οποίοι διαπιστεύθηκαν και φιλοξενήθηκαν από τη γηπεδούχο ΠΑΕ, μιας και η ΠΑΕ Ατρόμητος είχε φροντίσει να ενημερώσει εγγράφως για την εκεί παρουσία τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog