Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Κοτσαμάν: "Εμείς θα προκριθούμε!"


Αισιόδοξος, παρά το σκορ του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε ο Αϊκιούτ Κοτσαμάν στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (25/8) στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα δήλωσε:


"Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ένα καλό σκορ από το πρώτο ματς, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ πειθαρχημένη, πολύ καλά οργανωμένη αμυντικά και σκληρή ομάδα και το ότι παίζουμε στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αφού θα έχουμε την βοήθεια του κόσμου μας. Οι φίλαθλοι της "Φενέρ" είναι οι καλύτεροι. Πρέπει οπωσδήποτε να περάσουμε την ελληνική ομάδα, δεν έχουμε άλλη ευκαιρία. Πρέπει να πετύχουμε δύο γκολ. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε, θα φτάσουμε στο σκορ που πρέπει και θα περάσουμε".

Όσον αφορά τον τερματοφύλακα της Φενέρμπαχτσε, Βολκάν Ντεμιρέλ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, είπε:
 "Είναι δύσκολο να παίξει ο Βολκάν, αλλά εμείς θα τον περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Θεωρώ ότι ο Μπίλιτσα και ο Σεμίχ θα είναι στην διάθεσή μου για τον αγώνα της Πέμπτης (26/8). Και οι δύο έχουν περισσότερες πιθανότητες να παίξουν από ότι ο Βολκάν".

Για το πως θα κατεβάσει την ομάδα του, ανέφερε:
 "Λίγο διαφορετικά από το παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ. Εκεί πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα. Άφησα έξω τους Άλεξ και Στοχ γιατί τους ήθελα φρέσκους για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι ώρες που μεσολαβήσαν είναι πολλές και τώρα έχουμε αρκετούς παίκτες στην διάθεσή μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog