Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

"Βρείτε ομάδα"

Στη συνάντηση με τους παράγοντες του Τριφυλλιού, στους παίκτες Γκάμπριελ, Κλέιτον και Μελίσση έγινε σαφές ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια για την νέα σεζόν και ότι πρέπει να αναζητήσουν σε άλλη ομάδα επαγγελματική στέγη. 


Ο Ελληνας και οι δύο Βραζιλιάνοι πήραν τις διαβεβαιώσεις από τους ανθρώπους των Πρασίνων ότι και η διοίκηση θα διευκολύνει τις καταστάσεις προς αυτή την κατεύθυνση.Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού π
ερίμεναν, τουλάχιστον από τον Κλέιτον και τον Γκάμπριελ που έχουν ακουστεί ότι υπάρχουν κάποιες ομάδες που τους θέλουν, να έχουν κάποιο νεότερο, ωστόσο τελικά δεν υπήρξε καμία προσέγγιση. Το ίδιο όμως είχαν στο μυαλό τους και οι δύο παίκτες, που περίμεναν από την ΠΑΕ να τους ενημερώσει για προτάσεις, καθώς και οι ίδιοι θέλουν να ξεκαθαρίσει το μέλλον τους. Τελικά, έπειτα από συζήτηση σε ήρεμο τόνο, αποφασίστηκε να κινηθούν με συντονισμένες ενέργειες, ώστε να βρεθεί μια καλή λύση για όλες τις πλευρές και όσο το δυνατόν γρηγορότερο.
 Στόχος του Παναθηναϊκού δεν είναι τόσο να κερδίσει χρήματα από τις παραχωρήσεις τους, όσο να απαλλαγεί από τα συμβόλαιά τους, αλλά και να μειώσει το… υπεράριθμο ρόστερ. Στο μεταξύ, δανεικός αναμένεται να δοθεί ο Σωτήρης Λεοντίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog