Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Νέοι αρχηγοί οι Λυμπερόπουλος, Καφές, Δέλλας


Δύο εκ των φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων, οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας, αναδείχτηκαν αρχηγοί στην ψηφοφορία που πραγματοποίησαν οι παίκτες της ΑΕΚ, ενώ
την τριάδα συμπληρώνει ο
Παντελής Καφές, ο οποίος ισοψήφισε με τον Καλαματιανό επιθετικό.

Την περυσινή σεζόν, οι παίκτες που είχαν ψηφιστεί να φέρουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού ήταν οι Παντελής Καφές, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Νίκος Γεωργέας.
Στο μεταξύ, ο Κάρλος Αραούχο βρέθηκε την Πέμπτη (8/7) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να απολογηθεί στον Σταύρο Αδαμίδη για τη συμπεριφορά που έδειξε τις τελευταίες ημέρες, όταν με επιτακτικό τρόπο ζήτησε να μείνει ελεύθερος από την ομάδα. Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της “Ένωσης” επέβαλλε πρόστιμο 9.000 ευρώ στον Αργεντινό μπακ, ενώ από εδώ και στο εξής θα προπονείται στους Θρακομακεδόνες κάτω από τις οδηγίες του Χριστόφορου Κόλα μαζί με τους παίκτες που “κόπηκαν” από την προετοιμασία της ομάδας.
Παράλληλα, ο Σταύρος Αδαμίδης κατέστησε σαφές στον Αραούχο ότι δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος και ότι μπορεί να αποχωρήσει μόνο αν φέρει πρόταση.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους στις 13 Ιουλίου, με αντίπαλο τη ρουμανική Ουνιρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog