Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Επέστρεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Αυστρία

Από τις 18:20 της Τρίτης (27/7) η αποστολή τουΠαναθηναϊκού, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο Κίτσμπουχελ της Αυστρίας, βρίσκεται στην Αθήνα.


Ακολουθούν δηλώσεις μερικών παικτών:

Μαρίνος:"Κάναμε καλή δουλειά όλες αυτές τις ημέρες. Δώσαμε μία σειρά φιλικών για να δούμε που βρισκόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ακόμα λόγω της κούρασης. Τώρα θα δούμε τι δουλειά έχουμε κάνει, που έχουμε μπροστά μας τέσσερα φιλικά με δυνατούς αντιπάλους".


Γκάμπριελ:

Για την προετοιμασία: "Δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Μάλιστα στο πρώτο φιλικό με τη Βόλφσμπουργκ παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και νικήσαμε. Τώρα επιστρέψαμε στη βάση μας κι έχουμε δύο μέρες ξεκούρασης. Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι η χρονιά μου, να μην υπάρχουν οι ατυχίες που υπήρχαν πέρυσι κι όλα να πάνε καλά".

Για τα φιλικά με Μίλαν και Ίντερ:
α είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια. Μπορεί να νικήσουμε, μπορεί και να χάσουμε. Αυτό που μετράει είναι να γίνεται καλή δουλειά. Είναι προετοιμασία έτσι κι αλλιώς. Δεν μετράει το αποτέλεσμα. Πρέπει να διασκεδάσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την έναρξη της σεζόν".


Τζόρβας: "Ολα θα πάνε καλά. Έχουμε χρόνο κι αρκετή δουλειά μπροστά μας. Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog