Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Το ΟΑΚΑ ως δεύτερη έδρα του ΠΑΟΚ.


Μετά από σύσκεψη που έγινε σήμερα(1/6) στα γραφεία της ΠΑΕ με θέμα το γηπέδο που θα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αποφασίσθηκε να μην δηλωθεί το Καυτανζόγλειο, καθώς δεν πληροί απόλυτα τις προϋποθέσεις σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ.
Έτσι λοιπόν αποφασίσθηκε η δεύτερη επιλογή γηπέδου για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ θα είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.Αυτό ανακοινώθηκε προσωπικά από τον Θόδωρο Ζαγοράκη, σε σύσκεψη που είχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τρίτης (1/6). Ακόμη, οι επιτελείς της ΠΑΕ και πάλι με προτροπή του Ζαγοράκη, θα κινηθούν για συμφωνία χορηγίας με στοιχηματική εταιρεία, εκτός ΟΠΑΠ.


Η Τούμπα θα δηλωθεί φυσικά ως πρώτη έδρα, αλλά σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν εγκαίρως τα έργα, ή δεν εγκριθεί η αδειοδότησή της για οποιονδήποτε λόγο από το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ, ο ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσει ως έδρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ το ΟΑΚΑ, όπου θα μεταφερθούν και οι χιλιάδες οπαδοί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog