Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Η μεταγραφική υπέρβαση του Ατρομήτου!!


Στην απόκτηση του Σενεγαλέζου επιθετικού Ανρί Καμαρά προχώρησε ο Ατρόμητος. "Θα μας βοηθήσει πολύ", δήλωσε ο Γιώργος Δώνης.

Mεταγραφή-βόμβα για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ανρί Καμαρά.
Η επίσημη ανακοίνωση:

"Τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της πραγματοποίησε σήμερα η ΠΑΕ Ατρόμητος η οποία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Σενεγαλέζο (99 φορές) ποδοσφαιριστή Ανρί Καμαρά (Henri Camara). Η μεταγραφική επιτυχία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι με την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους".

Ποιος είναι

Γεννημένος στο Ντακάρ της Σενεγάλης με γονείς που μετανάστευσαν εκεί από τη Γουινέα, ο Ανρί Καμαρά επέλεξε να φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας όπου γεννήθηκε και δεν έκανε το χατίρι του πατέρα του, που ονειρευόταν να τον δει με το εθνόσημο της Γουινέας στο στήθος. Αρχισε την ευρωπαϊκή καριέρα του από τη Στρασμπούρ στη Γαλλία το 1998 ενώ την επόμενη διετία έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ελβετία με τα χρώματα της Ξαμάξ και της Γκρασχόπερς.

Στη συνέχεια επέστρεψε στη Γαλλία για να αγωνιστεί στη Σεντάν (2001-2003) και από το 2003 και έπειτα συνέδεσε την καριέρα του με τη Μεγάλη Βρετανία. Φόρεσε τη φανέλα των Γουλβς, Σέλτικ, Σαουθάμπτον, Γουίγκαν, Γουέστ Χαμ, Στόουκ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Καμαρά αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού επιθετικού ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Σενεγάλης 99 φορές!

Ελεγξε τις εγκαταστάσεις

Ο Ανρί Καμαρά βρίσκεται στην Ελλάδα από την Κυριακή μαζί με το σύζυγό του καθώς ήθελε να ελέγξει από κοντά τις συνθήκες στις οποίες θα δουλέψει. Εμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όλα όσα είδε και δέχθηκε να βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο.

Δώνης: "Είναι αυτό που ψάχναμε"

Ο Δώνης είπε τα εξής: "Εχει όλα αυτά που ψάχναμε. Ταχύτητα, ντρίπλα, προσωπικές ενέργειες. Με την εμπειρία του βέβαια θα βοηθήσει πολύ και τους υπόλοιπους παίκτες μας. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει πολύ".

Στις πρώτες δηλώσεις του ο Καμαρά τόνισε: «Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι πολύ καλό που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο γιατί θα κάνω πολλά παιχνίδια και ελπίζω να πετύχω πολλά γκολ. Έχω κάνει 99 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας μου και θέλω να παίξω εδώ καλά ώστε να κληθώ ξανά και να φθάσω αλλά και να ξεπεράσω τις εκατό συμμετοχές».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις του στην Ελλάδα δήλωσε τα εξής: «Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση το αθλητικό κέντρο της ομάδας. Όλες οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Πριν έρθω στην Ελλάδα ένας συμπατριώτης μου με συμβούλεψε να μην κάνω αυτό το βήμα. Ο τρόπος που δουλεύει όμως η ομάδα από τα γραφεία και τους υπαλλήλους της ως το αθλητικό κέντρο και τους γιατρούς με έκαναν να αλλάξω εντελώς εικόνα».

Και ο Ανρί Καμαρά κατέληξε: «Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, να κάνω τα «μαγικά» μου, να πετύχω πολλά γκολ και να βοηθήσω τον Ατρόμητο να πετύχει τον στόχο του στη νέα περίοδο που είναι η είσοδός του στην πεντάδα. Είναι πολύ καλό για μένα που θα συνεργαστώ με ένα προπονητή που έχει κάνει σημαντική καριέρα στην Αγγλία και είναι πολύ φιλόδοξος. Είμαι ένας παίκτης που έχει εμπειρία και θέλω να βοηθήσω όχι μόνο την ομάδα μου αλλά και τα νέα παιδιά που έμαθα ότι διαθέτει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog