Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

28η αγωνιστική: Ατρόμητος-Πανθρακικός 2-0

Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος



Με τέρματα των Μαρσελίνιο (21΄) και Ούμπιντες (44΄), ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Πανθρακικό στο Περιστέρι, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακοί, αλλά πήραν αμέσως «τα ηνία» του αγώνα και ευτύχησαν να φτάσουν στο γκολ με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, όταν ο Μαρσελίνιο έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Αθανασιάδη. Και πριν "φύγει" το ημίχρονο (44') πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, όταν ο Ναπολεόνι "βρήκε" τον Ούμπιντες κι αυτός πλάσαρε εύστοχα.

Στο β' ημίχρονο, και ειδικά με την είσοδο των Ροτζέριο και Ιγκόρ, οι φιλοξενούμενοι έγιναν πολύ πιο δραστήριοι και "άγγιξαν" το γκολ στο 67', με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Ίγκορ που εξουδετέρωσε ο Γκορμπούνοφ, ενώ στο 78' ακυρώθηκε ως οφ σάιντ γκολ από κοντά του ίδιου παίκτη. Έτσι, με την "κληρονομιά" του α' ημιχρόνου, ο Ατρόμητος έφτασε στη νίκη με 2-0.




in.gr  contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog